Rize'nin Batı Bölgesi'ne İtfaiye Birliği Geliyor!

Rize'nin Batı Bölgesi'ne İtfaiye Birliği Geliyor!
Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Rize'nin batı bölgesinde itfaiye açısından büyük bir eksiklik olduğunu, bu eksikliği gidermek için 4 ilçeye hizmet verecek itfaiye birliğinin Kalkandere'deki Rize Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulacağını söyledi

Bölgede itfaiye açısından büyük bir eksiklik olduğunu ve bu eksikliği gidermek için 4 ilçe ve özel idarenin ortaklaşa kuracağı bir itfaiye birliği kurma kararı aldıklarını belirten Kalkandere Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Kenan Yıldırım, birliğin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Kalkandere'ye 4 İlçeye Hizmet Verecek İtfaiye Birliği Geliyor

Organize Sanayi Bölgesi'nde ayrılmış bir alana kurulacak birliğin "Batı Bölgesi İtfaiye Birliği" adını taşıyacağını belirten Yıldırım, birliğin tüzük ve programının tamamlandığını da sözlerine ekledi.

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Yangınlar İtfaiye Birliğinin Önemini Gösterdi

Organize Sanayi Bölgesi'nde son günlerde çıkan birkaç yangından dolayı itfaiye birliğinin kurulmasının ne kadar önemli olduğunu gördüklerini ifade eden Yıldırım, birliğin en kısa sürede kurularak bölgeye hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Kalkandere'nin yanı sıra İkizdere, İyidere ve Derepazarı ilçeleri de yeni itfaiye birliğinden faydalanacak. Birliğin kurulmasıyla birlikte bölgedeki itfaiye eksikliği giderilmiş olacak ve olası yangınlara daha hızlı ve etkili müdahale edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum