Rize'nin farkı olmalı

Rize'nin farkı olmalı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi Tahir Kıran, yeni stattan transferlere, takımın durumundan hakemlere kadar önemli açıklamalar yaptı.

Lig’in ilk 4 maçında alınan sonuçlara göre Rizespor’un değerlendirmenin erken olacağına dikkat çeken Kıran, “4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik. Yeniden kurulan bir takım için bu iyi bir başlangıçtır.

Takımın zamana ihtiyacı var. Rizespor’u 7-8 hafta sonra değerlendirmek gerek. Samsunspor maçında 2-0 önde olmanın rehaveti vardı. İki farklı öndeyken sahadan beraberlikle ayrıldı. Kolay goller atıyor ama çok kolayda goller yiyor olmasına rağmen Rizespor iyi yolda.

Stat Henüz Dolmadı

Bir takımın başarılı ya da başarısız olmasında taraftar ve seyirci faktörünün çok önemli olduğuna dikkat çeken Tahir Kıran, “Türkiye’nin en modern 5 statından birine Rizespor sahip. Ama gel görkü stat henüz dolmadı. Tribünler boş. Rize halkının Rizespor’a destek olacağı tek şey stat’ı doldurmak.

Altını çizerek söylüyorum Rizespor’un kadrosu bu ligin üstündedir ama bu takıma sahip çıkıp destek verecek olan Rize şehridir, taraftarıdır, camiasıdır. Hakemler Rizespor aleyhine hata yapıyorlar. Bu konuda dikkatli olunmalı. Rize’de yaşayan Rizeliler, Rize dışındaki Rizelilere sahip çıkmalılar. Meclise Rize 3 tane ama dışarıda yaşayan Rizeliler 47 tane milletvekili gönderiyor” dedi