Rize'nin İlk Etüt Merkezi Açıldı

Rize'nin İlk Etüt Merkezi Açıldı
Rize'nin ilk öğrenci etüt merkezi Sü-Mer Etüt Eğitim Merkezi, yapılan açılış töreniyle Atatürk Caddesi Tuzcuoğlu İşhanında hizmete girdi.

Sü-Mer Öğrenci Etüt Merkezi'nin açılışına Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kalender, eğitim camiası ve çok sayıda davetli katıldı.

Özel İlgi İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Süleyman Merdamert'in sahibi olduğu ve Müdürlüğünü Ebru Merdamert'in yapacağı Sü-Mer Öğrenci Etüt Merkezi, geride bıraktığımız hafta sonu Özel İlgi İlköğretim Okulu Kurucusu Sefer Kalkavan'ın düzenlenen açılış töreninde yapılan dualardan sonra kurdelayı kesmesiyle hizmete girdi.

su-mer-ogrenci-etut-merkezi-1.jpg

su-mer-ogrenci-etut-merkezi-2.jpg

Etüt merkezinin kurucusu Süleyman Merdamert, "Etüt merkezimiz ilkokul birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar olan öğrenci grubuna hizmet verecektir. Sınıflarımız  sınırlı sayıda kontenjan içermektedir. Bünyemizdeki öğrencilerin ödevleri ve projeleri uzman öğretmen kadromuzun rehberliğinde yaptırılacaktır. Kurumumuz öğrencilerimizin eğitimine destek olmak ve hayata hazırlama vizyonuyla yola çıkmıştır. Kurumumuz sosyal ve sportif faaliyetlerle öğrencilerimizin akademik başarılarına katkı sağlayacaktır. Bizlere bu konuda güvenen öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

suleyman-merdamert.jpg

su-mer-ogrenci-etut-merkezi-4.jpg