Rize'nin Kalbi İstanbul'da Attı

Rize'nin Kalbi İstanbul'da Attı
Rize Valisi Ersin Yazıcı, İstanbul’da faaliyet gösteren Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı nedeniyle İstanbul’da bulunan Vali Yazıcı, RİDEF temsilcileriyle bir araya geldi.

RİDEF tarafından organize edilen kahvaltıya, Vali Ersin Yazıcı, İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve dernek yöneticileri katıldı.

vali-ersin-yazici,-istanbul’da-faaliyet-gosteren-rize-dernekler-federasyonu-(ridef)-temsilcileriyle-kahvaltida-bir-araya-geldi.jpg

RİDEF Başkanı Celal Erdoğan kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada,  davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Rize’den gelen hemşehrilerini İstanbul'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Ersin Yazıcı ise, şartlar ve imkânlar elverdiği ölçüde sivil toplum kuruluşları ile birlikte olmak, fikir alışverişini ve iletişimi canlı tutmak arzusunda olduklarını ifade ederek, "Güzel bir kahvaltıda bir aradayız, öncelikle bugün burada olduğunuz için desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İstanbul’a gelen misafirlerimize ilimizi her yönüyle tanıtmak amacıyla burada bulunuyoruz. Rize’nin kalbi İstanbul’da atıyor. Tek amacımız ilimizin tanıtımına katkı sunmak. Bunu da burada hep birlikte yapacağız .''dedi.

vali-ersin-yazici,-istanbul’da-faaliyet-gosteren-rize-dernekler-federasyonu-(ridef)-temsilcileriyle-kahvaltida-bir-araya-geldi-2.jpg