Rize'nin Minikleri Trabzon'da Destan Yazdı

Rize'nin Minikleri Trabzon'da Destan Yazdı
Okul Sporları 2012-2013 faaliyet programında yer alan Hentbol küçük bay-bayan okullar arası grup müsabakalarında Rize kızlarda ve erkeklerde grup birinciliğini kazanarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Okul Sporları 2012-2013 faaliyet programında yer alan Hentbol küçük bay-bayan okullar arası grup müsabakaları Trabzon’da yapıldı. 4 gün süren ve erkeklerde 9, bayanlarda 7 ilin katıldığı müsabakalarda Rize’yi temsil eden Çaykur İlköğretim Okulu erkeklerde ve kızlarda grubunu birinci tamamlayıp Sinop’ta yapılacak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Erkeklerde müsabakalara Rize’nin yanı sıra Gümüşhane, Trabzon, Giresun, Artvin, Ordu, Samsun, Tokat ve Amasya illeri katılırken kızlarda ise Rize ile beraber Samsun, Giresun, Trabzon, Tokat, Amasya ile Ordu illeri katıldı.

rizenin-minikleri-trabzonda-destan-yazdi-2.jpg

Trabzon 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda oynanan küçükler hentbol kız-erkek grup müsabakaları Rize takımlarının başarısı ile sona erdi. Müsabakalarda Rize’yi erkeklerde ve kızlarda temsil eden Çaykur İlköğretim Okulu her iki kategoride de birinciliği elde etti ve 18-21 Mayıs tarihleri arasında Sinop’ta düzenlenecek yarı final şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Çaykur İlköğretim Okulu’nun hem kızlarda hem erkeklerde bu başarıyı elde etmesinde onları hiçbir zaman yalnız bırakmayan Okul Müdür Yardımcısı Hasan Şenyüz ile turnuvaya onları hazırlayan Beden Eğitim Öğretmenleri Nazan Kasap ve Oğuzhan Bekar’ın hiç kuşkusuz emekleri büyük oldu.

rizenin-minikleri-trabzonda-destan-yazdi-1.jpg