Rize'nin Sorunlarını Biliyorum

Rize'nin Sorunlarını Biliyorum
AK Parti Rize eski il başkanı Hasan Karal 10 yıldır Rize'de il başkanı olarak görev yaptığını söyleyerek” Rize’nin tüm sorunlarını bildiğini ve sorunların çözümü için aday olduğunu belirtti.

12 Haziran tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimi için Rize AK Partiye yoğun ilgi olurken 2007 seçimlerinde 14 olan aday adayı bu seçimlerde geride kalıyor. Bugüne kadar 12 aday adayı müracaatta bulundu.

Ak Parti Rize eski il başkanı Hasan Karal parti il binasında aday adaylığı için müracaata bulunurken yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Karal burada yaptığı konuşmada “ Rize de doğdum, Rize de hizmetlerimi sürdürdüm. 2001 yılında Sayın başbakan bana teşkilatı kur dediği zaman gittiğim birçok kişi beni kovarcasına tepki verdi. O günlerde sayın başbakanımız için muhtar bile olamaz diyenler bugün dünya lideri ile karşı karşıda. 10 yıldır Partinin içindeyim ve her köyümüzü karış, karış bildiğim gibi tüm sorunları da iyi biliyorum. Siyasete sayın başbakanımızın sayesinde atıldım, benim manevi babam olan Başbakanımız a daha yakın olmak için bu yola girdim. Haklimiz destek verirse Rize’nin sorunlarını çözmek için tüm gücümü kullanacağım” dedi.