Rize'nin Süper Kızları, Son Şampiyona Bileniyor!

Rize'nin Süper Kızları, Son Şampiyona Bileniyor!
Hentbol Bayanlar Süper Liginin 3. Haftasında Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak olan Ardeşen GSK, hazırlıklarını sürdürüyor.

Bayram tatili ve Milli Takım kampı dolayısıyla lige verilen arayı boş geçirmeyen Ardeşen GSK, hazırlıklarına devam ediyor.

Milli takım kampından dolayı eksik kadro ile çalışmalarını sürdüren Ardeşen GSK’da, Yardımcı Antrenör Şevki Demiroğlu, takımın başında yer alıyor. Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, aynı zamanda A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevini de sürdürdüğü için Milli Takımın başında yer alırken, beraberinde Ardeşen GSK’dan Aslı İskit, Fatmagül Sakızcan, Neslihan Yakupoğlu ve Perihan Topaloğlu da milli takım kampında yer alıyor.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Demiroğlu, “Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için, teknik direktörümüz Hikmet Vurgun’un direktifleri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hafta başında, sona erecek olan A Milli Takım kampının ardından takımımız teknik ve oyuncular bakımında tam kadro çalışmalara devam edecek. Hedefimiz, son şampiyon Muratpaşa karşısından galibiyetle ayrılmak.” dedi.

ardesen-gsk-hentbol-takimi.20141010225950.jpg