Rize'nin Yeni Kapalı Spor Salonu Yakında Hizmete Açılıyor

Rize'nin Yeni Kapalı Spor Salonu Yakında Hizmete Açılıyor
Rize Yeni Şehir Stadyumu yanında yapılmakta olan Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun 20 Şubat tarihinde hizmete açılması planlanıyor.

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen ve Ak Parti Rize Eski İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize'de 20 Şubat tarihinde hizmete açılması planlanan Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunu ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

rizenin-yeni-kapali-spor-salonu-yakin-zamanda-hizmette-3.jpg

Rize Yeni Şehir Stadyumu yanında yapılan ve tamamlanma aşamasına gelen Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunu ziyaret eden heyet, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'ten çalışmaların ilerleyişi ile ilgili bilgi aldı.

rizenin-yeni-kapali-spor-salonu-yakin-zamanda-hizmette-2.jpg

Bin seyirci kapasiteli 50 m. uzunluğunda, 25 m. eninde, 10 kulvardan oluşan, basın ve protokol olmak üzere 2 vip salonu bulunan Yüzme Havuzu, aynı zamanda  yine 3 bin seyirci kapasiteli basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında ulusal ve uluslararası  müsabakaların yapılabileceği alanları içerisinde bulunduran Kapalı Spor Salonu yakın bir sürede Rize'nin hizmetinde olacak.

rizenin-yeni-kapali-spor-salonu-yakin-zamanda-hizmette-4.jpg

rizenin-yeni-kapali-spor-salonu-yakin-zamanda-hizmette-5.jpg

rizenin-yeni-kapali-spor-salonu-yakin-zamanda-hizmette-1.jpg