Rize'nin Yeni Valisi Bektaş Göreve Başladı

Rize'nin Yeni Valisi Bektaş Göreve Başladı
Valiler Kararnamesi ile Manisa'dan Rize Valiliğine atanan Erdoğan Bektaş, Rize Valiliği görevine başladı.

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Rize Valisi olarak atanan Vali Erdoğan Bektaş bugün görevine başladı. Valilik bahçesindeki törende, vali yardımcıları ve kamu kurum müdürleri tarafından karşılanan Bektaş'a, çiçek sunuldu. Kendisini karşılayanlarla tek tek tanışıp selamlaştıktan sonra makam odasına geçen Bektaş, burada gazetecilere açıklamada bulundu.

Valilik binası önünde yerel giyinimli kız çocukları tarafından çiçekle karşılanan Vali Bektaş, polis tören mangasını selamladıktan sonra İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Vali Yardımcıları Turan Yılmaz, Mehmet Kurt, Emre Nebioğlu,  İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı,Kaymakamlar, daire müdürleri ve valilik personelleri ile tokalaştı. Makamında gazetecilere açıklama yapan Vali Bektaş, Rize'ye gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

erdogan-bektas-rizede-(5).jpg

Kendisini karşılayan heyet ile tokalaşarak tanışan Vali Bektaş makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bölgenin insanı olduğunu, kendi bölgesine hizmet etmekten mutluluk duyacağını belirterek, “Son kararname ile Rize’ye atandık. Şuan Rize'deyiz. Manisa'daki görevimizden hafta başı itibariyle ayrıldık. Bugün itibariyle buradaki görevimize başlıyoruz. Bölgenin insanıyım. Bölgeyi az çok biliyorum. Kendi bölgeme hizmet etme şansı bulduğum için de ayrıca mutluyum. Rize ile çocukluğumdan bu yana sürekli temasım olmuştur. Bir fikrimiz vardı ama detaylı bilgimiz yoktu. Araştıracağız öğreneceğiz ondan sonra da bolca konuşacağız. Severek, isteyerek, bakanlar kurulumuzun verdiği görevi yürütmek üzere geldik başladık. İnşallah hayırlı olur” dedi.

erdogan-bektas-rizede-(6).jpg

erdogan-bektas-rize-valisi-(4).jpg

erdogan-bektas-rizede-(4).jpg

erdogan-bektas-rizede-(1).jpgerdogan-bektas-rizede-(3).jpgerdogan-bektas-rizede-(2).jpgerdogan-bektas-rize-valisi-(2).jpgerdogan-bektas-rize-valisi-(3).jpgerdogan-bektas-rize-valisi-(1).jpg