“Rize’nin Yerel ve Teşkilat Tarihi Üzerine” Programı Bu Akşam Düzenlenecek

“Rize’nin Yerel ve Teşkilat Tarihi Üzerine” Programı Bu Akşam Düzenlenecek
Rize Tarih ve Kültür Sohbetleri etkinliği kapsamında "Rize'nin Yerel ve Teşkilat Tarihi Üzerine" konulu program bu akşam Rize Kalesi Sosyal Tesis Alanında gerçekleştirilecek.

Rize ili Sosyal ve Kültürel Faaliyetler kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Karadeniz Stratejik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAMER), Rize Belediyesinin desteklediği, Rize Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenecek olan "Rize Tarih ve Kültür Sohbetleri” başlıklı projenin "Rize'nin Yerel ve Teşkilat Tarihi Üzerine" konulu ilk oturumu bugün (19 Kasım 2023 Pazar) gerçekleştirilecek.

KAMER Koordinatörü ve RTEÜ Tarih Bölümü Öğr. Gör. Hatice Tuğba Akdoğar Akbulut’un moderatörlüğünde düzenlenecek programda RTEÜ Tarih Bölümünden Doç. Dr. Abdullah Bay ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Arıkan ile Emekli Eğitimci, Yazar ve Şair Orhan Naci Ak ile Emekli Eğitimci ve Başmüfettiş Yakup Özkan yer alacak.

Rize Kalesi Sosyal Tesis Alanında düzenlenecek programın başlama saat: 18.00.

rizenin-yerel-ve-teskilat-tarihi-uzerine-programi-bu-aksam-duzenlenecek.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum