Rizespor Çabuk Kaynaştı

Rizespor Çabuk Kaynaştı
Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un Basın Sözcüsü Aykut Ferah, devam yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yeni sezona beklentileri doğrultusunda hazırlandıklarını söyledi.

Ferah, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona Mehmet Cengiz Tesislerinde yaptıkları birinci etap kampı ile başladıklarını belirterek, ''Bu ilk etap çalışmasının ardından ikinci etap çalışmalarımıza Gerede Esentepe kampıyla başladık. Günde çift antrenman ile futbolcularımız 6 gün boyunca yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Mevcut futbolcular ile takımımıza yeni iştirak eden futbolcularımızın tanışıp kaynaşmaları yönünde faydalı bir dönemden geçiyoruz. Yeni sezona beklentilerimiz doğrultusunda hazırlanıyoruz. Amacımız sezona tam olarak hazır girebilmek'' dedi.

Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Ferah, ''Senegal asıllı Fransız vatandaşı Joseph Mendes'in deneme sürecinde takımımızın ihtiyaç duyduğu tipte bir santrfor olmadığını tespit ettik. Teknik ekibin ve sportif direktörün olumsuz görüşleri neticesinde yollarımızı ayırdık. Bank Asya 1. Ligi yakından tanıyan Bikoko'yu kadromuza kattık ve kampa katıldı. Arnavut oyuncu Zeqiri'nin ise transfer görüşmeleri devam ediyor. Ayağındaki hafif sakatlığı nedeniyle takımla antrenmanlara çıkamıyor. En kısa sürede hedeflediğimiz iki yabancı oyuncu ile daha sözleşme imzalayarak yabancı oyuncu transferini noktalamak istiyoruz'' diye konuştu.

Ferah, kamp çalışmaları kapsamında 6 Temmuz'da Esentepe'de Irak milli takımı, 10 Temmuz'da Kartal, 12 Temmuz'da Karabükspor, 21 Temmuz'da Kasımpaşa ve 23 Temmuz'da Adanaspor ile hazırlık maçı yapacaklarını da kaydetti.