“Rizespor Maçını Kazanmak Zorundayız”

“Rizespor Maçını Kazanmak Zorundayız”
Ç.Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren Ankaragücü’nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Ç. Rizespor maçını mutlak kazanmak zorundayız.” dedi.

Ligin son sırasında bulunan ve son 3 haftada üst üste aldığı galibiyetlerle ligde kalma ümitlerini son 3 maça taşıyan Ankaragücü, Ç. Rizespor maçı hazırlıklarını eştepe Tesisleri’nde  Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde sürdürüyor. Kaplan, yaptığı açıklamada, takımı Ç. Rizespor maçına çok iyi hazırlamaya çalıştıklarını ifade ederek “Puan kaybı lüksümüz yok. Bu maçı mutlak kazanmak zorundayız.” dedi.

Kaplan, takımın yavaş yavaş oturmaya başladığını belirterek, “Takım son üç haftadır kazanıyor. Güzel bir seri yakaladık. Her teknik adam sezon başı kurduğu takımla daha başarılı olur. Başkanımız Mehmet Yiğiner ve ben daha erken göreve gelmiş olsaydık bu takım bugün çok daha iyi bir noktada olurdu diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

ankaragucu-antrenmani-2.jpg

Teknik Direktör Mustafa Kaplan, sakat ve cezalı oyunculardan dolayı takım kurmakta zaman zaman zorlandıklarını  dile getirdi.  Kaplan, her hafta karşı karşıya kaldıkları sakat ve cezalı oyuncuların çokluğuna değinerek şöyle konuştu: “Son Boluspor maçında, 3 oyuncumuz kart cezalısı, 2 oyuncumuz da sakattı. Fakat takımda bir ruh oluştu. Takımdaki tüm oyuncular birbirlerinden kaliteli ve başarılı performans sergiliyorlar. Kime görev verilirse büyük bir hırs ve motivasyonla oynuyor. Bu hafta da Mehmet Taşçı ve Kaan Kanak kart cezalısı. Hasan Ayaroğlu’nun da sakatlığı devam ediyor.  Enes Kubat ise sakatlıktan kurtuldu, fakat maça hazır değil. O yüzden sahadaki yerini alamayacak. Eminim ki, bu hafta oynayamayacak oyuncularımızın yerini  alacak diğer oyuncularımız da rahatlıkla yüksek performans sergileyeceklerdir.”

ankaragucu-antrenmani-3.jpg

GOLCÜLER İDDİALI KONUŞTU

Takımın golcüleri tarafından Ç. Rizespor maçında gol sözü vurgulandı. Takımın gol ayaklarından en iddialı 3 isim; Teoman Sefa Erkan, Timur Bayram Özgöz ve Umut Nayir, Ç. Rizespor maçında gol sözü verdi. Başarılı genç futbolcular, önlerindeki 3 maçı da kazanıp ligde kalacaklarına inandıklarını söyledi.

ankaragucu-antrenmani-1.jpg