Rizespor ve Trabzonspor İkinci Yarının En Kötüsü

Rizespor ve Trabzonspor İkinci Yarının En Kötüsü
Karadenizin Süper Ligdeki iki takımı Rizespor ve Trabzonspor, aldıkları sonuçlarla ikinci devrenin en kötü takımları olarak göze çarparken, Yeşil Mavililer düşme korkusu yaşamaya başladı.

Rizespor, ligin ikinci yarısının en başarısız takımı oldu. 5 maçta 1 puan toplayan Atmacalar, ikinci yarının puan sıralamasında dibe indi. Trabzonspor da komşusundan aşağı geri kalmadı.

RİZE HİÇ MAÇ MAÇ KAZANAMADI, TRABZON 1 MAÇ KAZANABİLDİ

Spor Toto Süper Ligin 2. devresinde galibiyeti bulunmayan tek takım olan ve 5 maçta aldığı tek beraberlikle ligde düşme korkusu yaşamaya başlayan Rizespor ile bir maçı eksik olan Trabzonspor, ikinci devrenin en kötü takımları oldu.

Ligin ikinci yarısında geride kalan 5 hafta gözönüne alınarak yapılan sıralamada çıktığı maçlarda 3 puana hasret kalıp, 1 maçta berabere kalan, diğer 4'ünü ise kaybeden Rizespor son sırada bulunuyor. Yeşil Mavililer topladığı 1 puanla ikinci yarının en başarısız takımı olarak göze çarpıyor. Komşu Trabzon'da da durum Rizespor'dan pek parlak değil. bordo Mavililer ikinci yarıda çıktığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 mağlubiyet elde ederek ikinci yarının puan tablosunda küme  düşme potasında yer aldı.

RİZESPOR VE TRABZONSPOR İKİNCİ DEVRE KÜME DÜŞTÜ !

Spor Toto Süper Ligin 23. Haftasında 27 Şubat Cumartesi günü saat:13.30’da evinde Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Rizespor, ikinci devrenin galibiyetsiz tek takımı olarak göze çarpıyor. Ligin ilk yarısının ilk 5 haftasında Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Eskişehirspor, Sivasspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında mağlubiyet yüzü görmeden elde ettiği 2 galibiyet  ve 3 beraberlikle 9 puanı hanesine yazdıran Rizespor, ikinci devrede oynadığı bu 5 karşılaşmada galibiyetle tanışamazken 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sadece 1 puan toplayabildi. Yeşil Mavililer, ligin ilk periyodunda bu 5 karşılaşmada 11 gol atıp 6 gol yerken, ikinci devrede ise 6 gol atıp 10 gol yedi.

Aynı şekilde ligde ilk 5 haftada Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Galatasaray karşılaşmalarında elde ettiği 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 10 puan toplayan Trabzonspor, ikinci devrenin ilk 5 haftasında ertelenen Beşiktaş maçı dışında çıktığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 3 puan toplayabildi. Bordo Mavililer ilk devrede oynadığı 5 karşılaşmada 6 gol kaydederken kalesinde ise 4 gole geçit verirken, 2. Devredeki 4 karşılaşmada ise rakip filelere 6 gol gönderdi kalesinde ise 9 gol gördü.

İkinci devrenin ilk 5 haftası göz önüne alınarak hazırlanan puan cetvelinde Rizespor son sırada yer alırken, 1 maçı eksik olan Trabzonspor ise 16. sırayı elde etti.

İlk yarının ilk 5 haftasında Trabzonspor ligde averajla 3. Sırada, 1 puan gerisindeki Rizespor ise 4. Sırada yer almıştı.

İŞTE İLK YARININ 5. HAFTA PUAN DURUMU

puan-durumu-ilk-yari.jpg

İŞTE İKİNCİ YARININ  5. HAFTA PUAN DURUMU

ikinci-devrenin-puan-durumu.jpg