Rizespor Yönetiminden Ufuk Kıran'a Ziyaret

Rizespor Yönetiminden Ufuk Kıran'a Ziyaret
Rizespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'a hastaneden taburcu olmadan ziyarette bulundu.

Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Ofluoğlu, Sadullah Köse, Habip Agun ve İdari Koordinatör Ensar Halitağaoğlu ile diğer ilgililer; Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı taburcu olmadan tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yönetim Kurulu Üyeleri burada Kıran’a 53 Numaralı Ufuk Kıran yazılı formayı hediye etti. Kıran da hediye edilen formayı giydi.

Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Sadullah Köse çok zor bir olayın ucuz atlatıldığını belirterek, "Ufuk kardeşimiz, sadece Rize ve Trabzon'u değil, bütün Türkiye'yi kurtarmış oldu. Çok şükür büyük bir facianın eşiğinden döndük. Tebrik ediyorum. Çok çok geçmiş olsun. Türkiye'yi büyük bir kaostan kurtardı. Rizespor, onun evi. Her zaman başımızın üstünde yeri var." dedi.

rizespor-yonetiminden-ufuk-kirana-ziyaret.20150409232130.jpg

Kıran ise, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla herkese teşekkür ederek, "Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın. Yurdumuzdan, milletimizden uzak tutsun" ifadelerini kullandı.

"Olayın ardından tüm kesimin kendisine sahip çıktığını anlatan Kıran, "Çok mutlu oldum, hak ettiğim bir şey diye düşünüyorum. Yaptığımız iş buna değer. Allah'a şükrediyorum. Herhangi bir hatamız olmadı, olsa çok daha farklı neticeler alabilirdik" diye konuştu.Kıran, "Frene bastığını ve ardından sağa çektiğin anı hatırlıyor musun?" şeklindeki soruya, "Hatırlıyorum ama hatırlamak istemiyorum. Ben durdum, kapıyı açtım, arabadan indim, hepsini hatırlıyorum" yanıtını verdi.

rizespor-yonetiminden-ufuk-kirana-ziyaret-1.jpg