Rizespor’da 3 Puan Hesabı

Rizespor’da 3 Puan Hesabı
Sezonun 30 haftasında yarın K.Karübük’u ağırlayacak olan yeşil-mavili kulübün başkanı Metin Kalkavan, takımdan galibiyet istedi.

Teknik heyet aracılığıyla futbolculara “Size güvenim tam” mesajı ileten Kalkavan, mesajına birde zafer reçetesi iliştirdi. “Bu sezon lig’de çok büyük hayal kırıklıkları yaşadık. Hedeflerimizden tek tek uzaklaştık ve şimdi ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veriyoruz. Elbette bu duruma gelmenin bir değil bir çok nedeni var. Şu anda içinde bulunduğumuz durum itibariyle nedenleri ve yanlışları tartışacak konumda değiliz. Bu yüzden geçmişi unutmak zorundayız”.

Kalan Maçların Telafisi Yok
Başkan Kalkavan mesajına şöyle devam etti. Rizespor’un futbolcuları olarak kaliteniz ortada. Karabük’ü yenecek kapasiteye sahipsiniz. 3 puanı çok istemeniz galibiyet için yeterli. Lig’de kalan 5 maçın telafisi yok. Mutlaka bir galibiyet serisi yakalamak gerektiğini sözlerine ekledi. Kalan 5 maçın 2 sini içeride 3’ünü dışarıda oynayacaklarının altını çizen Kalkavan, “Bu yolda kararlılıkla yürümeli. Özellikle iç sahada puan kaybı yaşamamalıyız. Alt sıralardan kurtulup rahat bir nefes almak için yüreğimizle mücadele etmeliyiz. Lider ile oynayacağımız maçı tribünleri dolduracak olan taraftarımızın desteğiyle kazanacağız” dedi.