Rizespor'dan Mekansızlar'a Ziyaret

Rizespor'dan Mekansızlar'a Ziyaret
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, takımla taraftar arasındaki kopukluğu gidermek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, beraberindeki Sportif Direktör Oğuz Aydın, takım kaptanı Hasan Yiğit, Mithat Yaşar, Kenan Özer ve Hasan Üçüncü ile birlikte ''Mekansızlar'' adlı taraftar derneğini ziyaret etti.

Taraftarlar ile bir araya gelen Kayıhan, Rizeli taraftarların takımını çok sevdiğini belirterek, ''Bu sevginin ne kadar üst düzeyde olduğunu Giresunspor maçında bir kez daha gördüm. Daha önce alınan başarısız sonuçlardan dolayı takımla taraftar arasında kopukluk vardı. Bunu gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Takımların başarısında en büyük faktör taraftardır'' dedi.

Taraftarı olmayan takımların başarıyı yakalama imkanı olmadığını ifade eden Kayıhan, ''Dünyada taraftarı olmayan bir takımın başarı hikayesi yoktur. Çaykur Rizespor, taraftarını tam olarak arkasında hissettiği dönemlerde başarıyı yakalamıştır. Giresunspor maçında bu ışığı gördük. Geçmişte olduğu gibi yeniden birliği, beraberliği ve bütünlüğü sağlamak için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Yeniden bir olacağız, güçlü olacağız'' diye konuştu.

Kayıhan, taraftar ziyaretlerin devam edeceğini kaydederek, şöyle devam etti: ''Diğer taraftar grupları ve dernekleri ile de bir araya geleceğiz. Zamanımız yettiğince ilçelerde antrenman programları ve hazırlık maçları yapacağız. Bütün camia ile bir araya geleceğiz. Aile içerisinde küskünlük olmaz. Bu camia çok güzel şeylere layık. Ben bu kulübün büyüklüğüne taraftarın gücüne takımın kalitesine inandığım için buradayım. İnandığımız bu yolda hep beraber birbirimize destek olarak ilerleyeceğiz.''