Rizespor'dan transfer

Rizespor'dan transfer
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor'dan Mithat Yaşar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Ulvi Suvarioğlu, yaptığı açıklamada, teknik heyetlerinin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu kapsamda Diyarbakırspor'dan orta saha oyuncusu Mithat ile anlaştıklarını ifade eden Süvarioğlu, ''Mithat ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Mithat, dün anlaştığımız Eren Görür ile birlikte bugün Kartepe'deki kampımıza katıldı'' dedi.

Geçen sezon Sakaryaspor forması giyen Diekathe'yi transfer etmek için girişimlerinin sürdüğünü ifade eden Süvarioğlu, ''Diekathe'nin menajeri ile her konuda anlaştık. Sakaryaspor ile de takas konusunda anlaştık. Sakaryaspor'a bir futbolcumuzu vererek Diekathe'yi transfer edeceğiz'' diye konuştu.

Süvarioğlu, maddi sıkıntılara rağmen süper lige çıkabilecek bir takım oluşturduklarını kaydederek, ''Takımda eksik mevkilere iyi transferler yaptık. Artık Çaykur Rizespor'un önünde bir engel kalmadı. Takım, 6 Ağustos'ta Kartepe'deki kampı tamamlayacak, ardından 9 Ağustos'ta Rize'de toplanacak. 12 Ağustos'ta da yeni stadımızın açılışını yapmayı planlıyoruz'' diye konuştu.