Rizespor’un Pabucunu Dama Atan Takım, Spor Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Rizespor’un Pabucunu Dama Atan Takım, Spor Lisesi Öğrencileriyle Buluştu
Rizespor'dan fazla seyirci ortalamasına sahip olan Ardeşen GSK, Spor Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Bayanlar Hentbolünde yurt içi ve yurt dışında elde ettiği başarılı sonuçlarla Rize’nin gözbebeği haline gelen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulubü (Ardeşen GSK) Bayan Hentbol takımı, tecrübelerini ve başarılarını Spor Lisesi öğrencileriyle paylaştı.

Hentbol Bayanlar Süper Ligde elde ettiği başarılı sonuçlarla Türkiye’nin en iyi 3 takımından biri haline gelen, gerek Süper Lig, gerek Türkiye Kupası gerekse Avrupa Kupalarında aldığı sonuçlarla Rize’de hentbol sporunun gelişmesinde en büyük pay sahibi olan ve Rize’nin adını yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil ederek turizm elçisi konumuna yükselen Ardeşen GSK Bayan Hentbol Takımı sporcuları ve teknik direktörü, Güneysu Türk Telekom Spor Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Ardeşen GSK’nın 3 kulvardaki başarısı beraberinde seyirci desteğini de kendisine sağlarken, Süper Lig temsilcisi Rizespor futbol takımının ortalama 2 bin kişiye karşı maçlarını oynadığı Rize’de, Ardeşen GSK ise ilçede 4 binin üzerinde seyirci ortalamasına sahip bulunuyor.

ardesen-gsk,-spor-lisesi-ogrencileriyle-bulustu1.jpg

Ardeşen GSK Teknik Direktörü Yard. Doç. Dr. Hikmet Vurgun ve Sporcular Kübra Şen, Mehtap Gençoğlu, Fatmagül Sakızcan ile Jelena Pirsl, Rize Güneysu’daki Türk Telekom Spor Lisesi Müdürü Alper Avluk’un daveti üzerine, Spor Lisesi öğrencileri ile buluşarak tecrübelerini aktardılar ve hedef belirleme noktasında nasihatlerini paylaştılar.

ardesen-gsk,-spor-lisesi-ogrencileriyle-bulustu2.jpg

Öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yapan Yard. Doç. Dr. Hikmet Vurgun, hedef belirleme noktasında öğrencilerin fikirlerini alarak yönelecekleri hedefler doğrultusunda fikirlerini paylaştı. Daha sonra sırasıyla söz alan Ardeşen GSK’lı sporcular da geçmişten bu yana yaşadıkları sportif başarıları ve gelecekteki hedefleri, hedeflere ulaşma noktasındaki yaptıkları çalışmaları anlattılar.

ardesen-gsk,-spor-lisesi-ogrencileriyle-bulustu4.jpg

Daha sonra soru-cevap şeklinde geçen toplantı, Ardeşen GSK ekibi ve öğrencilerin katinde serbest sohbetinin ardından son buldu.

Çok sayıda Spor Lisesi öğrencisinin dinleyici olarak katıldığı toplantıya, Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hikmet Uçar, Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Osman Terzioğlu ile okul Beden Eğitimi öğretmenleri, Ardeşen GSK Menejeri Osman Nuri Yazıcı ile kulüp temsilcileri de katıldı.

ardesen-gsk,-spor-lisesi-ogrencileriyle-bulustu3.jpg

ardesen-gsk,-spor-lisesi-ogrencileriyle-bulustu-5.jpg