Rize'ye Atanan Öğretmenlere Otogarda Karşılama

Rize'ye Atanan Öğretmenlere Otogarda Karşılama
Milli Eğitim Bakanlığınca ataması Rize'ye yapılan öğretmenler, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri tarafından Rize otogarında karşılanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığınca ataması yapılan ülke genelindeki 40.000 Öğretmenden Rize'de görev alacak 22 branşta 304 öğretmen ilimize gelmeye başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ataması yapılan ve görev yeri Rize olan öğretmenlerimizi otogarda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri tarafından karşılaması yapıldıktan sonra öğretmenlerin sorun yaşamamaları için kendilerini otogarda karşılayıp, araçlar ile Milli Eğitim Müdürlüğüne götürerek evrak işlerinde ve barınma gibi ihtiyaçlarında yardımcı olundu.

rizeye-atanan-304-ogretmen-okullarinda-goreve-basladi-2.jpg

Bu kapsamda Rize Valisi Nurullah Çakır, Taşlıdere Gazi İlkokulu ve Ortaokulu ziyaretinde yeni atanan İngilizce Öğretmeni Elif Uzun, Beden Eğitimi Öğretmeni Halil Eser ve İngilizce Öğretmeni Özlem Kılınç ’ı Okul Müdürü Mustafa Babaoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Kürkçü ‘ye okulunuza ataması yapılan genç Öğretmenlerinize konaklama, ev tutma, çevreyi tanıma gibi her türlü ihtiyaçları hakkında  yardımcı olmaları için  talimat verdi.

Vali Çakır atanan Öğretmenlere kalem hediye ederek kendilerine başarılar diledi.

rizeye-atanan-304-ogretmen-okullarinda-goreve-basladi-1.jpg

taslidere3.jpg

rizeye-atanan-304-ogretmen-okullarinda-goreve-basladi-4.jpg