Rize’ye ilk defa atanan Çocuk Nefrolojisi ve Çocuk Endokrinoloji uzmanı göreve başladı

Rize’ye ilk defa atanan Çocuk Nefrolojisi ve Çocuk Endokrinoloji uzmanı göreve başladı
Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Rize’ye ilk kez atanan çocuk nefrolojisi ve çocuk endokrinoloji uzmanı kente gelerek görevine başladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak Rize Devlet Hastanesinde hizmet veren çocuk servisine ilk kez Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile çocuk nefrolojisi ve çocuk endokrinoloji uzmanı atandı.

Rize’ye atamaları yapıldıktan sonra kente gelen Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Gizem Şenkaya ve Çocuk Nefroloji Uzmanı Dr. Emre Keleşoğlu, çocuk servisinin yer aldığı Rize Devlet Hastanesinde yeni görevlerine ve hasta kabulüne başladı.

cocuk-endokrinoloji-uzmani-dr-gizem-senkaya-001.jpg

cocuk-nefroloji-uzmani-dr-emre-kelesoglu-001.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum