Rize'ye Mühendis Hakem!

Rize'ye Mühendis Hakem!
Bank Asya 1. Lig'de 24. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Kütahya deplasmanına çıkacak Çaykur Rizespor'un karşılaşmasına mühendis hakem atandı.

24. haftası oynanacak Bank Asya 1. Ligde Çaykur Rizespor'umuzun Kütahya deplasmanındaki TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına mesleği mühendislik olan Balıkesir bölgesi hakemlerinden Aytekin Durmaz atandı. Durmaz'ın bu karşılaşmadaki yardımcıları ise Diyarbakır bölgesinden Nihat Mızrak ile Hatay bölgesinden Mehmet Cem Hanoğlu. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Bursa bölgesi hakemlerinden Erhan Sönmez.

24. haftanın açılış karşılaşmasında TKİ Tavşanlı Linyitspor ile çaykur Rizespor'umuzu karşı karşıa getirecek maçta düdük çalacak Durmaz her iki takımın daha önce oynadıkları ve son yönettiği karşılaşmaları ise ilginç bir şekilde kendi evlerinde Kasımpaşa'ya karşı oldu. TKİ Tavşanlı Linyitspor Durmaz'ın son yönettiği karşılaşmada evinde Kasımpaşa'ya 1-0 kaybederken Çaykur Rizespor ise evinde Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup etmişti.

28. puanla 13. sırada bulunan ve play-off'u hedefleyen TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 35 puanla 6. sırada bulunan temsilcimiz Çaykur Rizespor'u karşı karşıya getirecek maçta kimin sahadan gülerek ayrılacağı ise cumartesi günü 13.30'da oynanacak ve TRT 3 SPOR'dan canlı yayınlanacak karşılaşma sonrası belli olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 1. Lig'de 24. haftada oynanacak mücadelelerde görev alacak hakemler şunlar:

3 Mart Cumartesi:

13.30 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Çaykur Rizespor: Aytekin Durmaz

16.00 Konyaspor-Denizlispor: Barış Şimşek

19.00 Kasımpaşa-Giresunspor: Kuddusi Müftüoğlu

4 Mart Pazar:

13.30 Kayseri Erciyesspor-İstanbul Güngörenspor: Mürvet Sezer

13.30 Elazığspor-Boluspor: Özgür Yankaya

13.30 Kartalspor-Sakaryaspor: Suat Arslanboğa

16.00 Adanaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Serkan Çınar

19.00 Bucaspor-Karşıyaka: Hüseyin Sabancı

5 Mart Pazartesi:

20.00 Göztepe-Akhisar Belediyespor: Mustafa İlker Coşkun