Rize'ye NEVAPARK'dan Bir İlk Daha!

Rize'ye NEVAPARK'dan Bir İlk Daha!
Çocuklarını sınırsız eğlence dünyasına bırakarak, kendilerine vakit ayırmak isteyen ailelere müjde! Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, oyun parkı ve softplay bölümünü 16 Aralık Cumartesi günü hizmete sokuyor.

Rize’nin güzide mekanlarından Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, yeniliklerine bir yenisini daha ekliyor. Nevapark, 02-06 yaş aralığındaki çocuklar için hazırladığı oyun parkı ve soft play bölümünde çocuklara sınırsız eğlence sunarken, ailelere de keyifle vakit geçirebileceği hizmetler sunuyor.

Nevapark İşletme Müdürü Yasin Güloğlu, 2009 yılından bu yana faaliyette olan Nevapark’ta her yaş grubuna uygun oyun alanları bulunduğunu ancak çocuklar bu oyun alanlarında eğlenirken ailelerinin de çocuklarını yakından takip etmek zorunda kaldıklarını belirterek, 16 Aralık Cumartesi gününden itibaren artık ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla oyun alanına bırakarak kendilere özel vakitler ayırabileceğini kaydetti.

yasin-guloglu-001.jpg

200 metrekare alanda 02-06 yaş grubu için eğlenceli ve eğitici aktiviteler içeren bir alan hazırladıklarını söyleyen Güloğlu, çocuklar tecrübeli personeller eşliğinde soft play parkında güzel vakit geçirirken ailelerinin de kameralı takip sistemiyle çocuklarını izleyebileceklerini ifade etti.

nevapark-oyun-parki-ve-soft-play.jpgnevapark-oyun-parki-soft-play.jpg