Rize'ye Ödül Yağdı

Rize'ye Ödül Yağdı
Rize Belediyesi tarafından organize edilerek geleneksel hale getirilen 4. Yaz Sporları Şenliği 10 gün süren yarışmaların ardından dün akşam düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Sahil  Parkında düzenlenen ödül törenine, Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Turhan Talu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(1).jpg

Halk oyunları gösterisi ile başlayan ödül töreninin açılış konuşmasını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yaptı. Bakırcı konuşmasında 4. Yaz Sporları Şenliğine yaklaşık 4 bin sporcunun katıldığını belirterek, "Rize Belediyesi sınırları içerisindeki nüfus oranı baz alındığında 4 bin sporcumuzu bu organizasyona katabilmiş olmak önemli bir başarıdır. Bu yıl sadece Streetball turnuvasına 64 takımımız katıldı. Bu başarımızı her yıl daha da geliştireceğiz ve önümüzdeki yıl hedefimiz 5 bin sporcumuzu bu yarışmalara katmaktır. Organizasyon faaliyetlerimizi Rize Belediye spor üzerinden yapıyoruz ve kulübümüzde 500'ün üzerinde lisanslı sporcu bulunuyor. Spor Şölenimize destek olan Çaykur ve Rize Ticaret Borsasına, iş adamlarına, esnafımıza, Emniyet Müdürlüğümüze, tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(3).jpg

Konuşmaların ardından 10 gün süren yarışmalar ve turnuvalar sonucunda desteklerini esirgemeyen Rize'nin Bürokrasisi ve Rize Belediyesi Tertip Komitesi Plaketlerini Belediye Başkanı Halil Bakırcı nın elinden aldılar.  Yaklaşık 1 saat süren ödül töreninde sporculara madalyalarını, plaketlerini ve hediye çeklerini başta Rize vali Vekili hakan Burak Uz ile Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu olmak üzere bürokraside görev yapanlar verdi.

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(2).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(4).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(5).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(6).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(7).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(8).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(9).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(10).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(11).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(12).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(13).jpg

4.-yaz-sporlari-senligi-odul-toreni-rize-(14).jpg

FOTOĞRAFLAR EKLENECEK...