Rize'ye Pide Yemeye Gelenler Var

Rize'ye Pide Yemeye Gelenler Var
İş adamı Abdurahim Albayrak “Futbola doyan isimler var bunlar sadece Rize ye pide yemeye geliyorlar” dedi.

Eski Galatasaraylı yönetici ve iş adamı Abdurahim Albayrak Rize gazeteciler ve muhabirler derneğinde Rizespor un son yıllarda her sezon 3 teknik adam değiştiğini söyleyerek” Bu yanlış bir yol, Raşit Çetiner ile devam etmeleri gerekirdi. Her yıl 3 teknik adam değiştirilmez, takımda istikrar yakalanamaz,” dedi.

PİDE YEMEĞE GELENLER VAR

Albayrak” Futbolu kafasında bitiren futbolcularla yola çıkılmaz, geçtiğimiz sezon alınan futbolcuların çoğu futbolu kafalarında bitirmiş isimler, çoğu süper lig tatmış oyuncular, bunlar gelse, gelse Rize ye peynirli ve kıymalı pide yemeğe geliyorlar. Rizespor alt yapıya ağırlık vermeli, Trabzonspor dan sonra Rizespor geçmişte çok sporcu yetiştirdi. Özüne dönmeli ve alt yapıyı güçlendirmeli” dedi.

 CENGİZ AİLESİNİN KATKISI BÜYÜK

Vefasızlık örneklerinin gösterildiğini söyleyen Albayrak” Cengiz ailesinin Rizespor a katkısı büyük, onların döneminde Rizespor bir yerlere geldi, güzel tesisler yaptılar, başarılı insanlara ne zaman vefa örneği gösterilirse işte o zaman başarıda gelir, bu sezon dileğim Rizespor başarılı olur, yeni yönetim işi sıkı tutuyor. Derslerini almışlardır” dedi.