Rize'ye Yeni İl Müdürü

Rize'ye Yeni İl Müdürü
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz'ın Malatya'ya atanmasının ardından boşalan koltuğa Ömer Kalkan atandı. Kalkan görevine başladı.

Eski İl Müdür Ömer Yılmaz’ın tayinin çıkmasının ardından yerine Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan atandı.

Spor İl Müdürlüğünün toplantı salonunda personelleriyle bir araya gelerek sporda başarılı bir il olması için çalışacağını ifade eden, Ömer Kalkan, devraldığı hizmet bayrağını daha ilerilere taşımak için elinden geleni yapacağını söyledi.

1.20111017140230.jpg

Kalkan, İl Spor Müdürlüğü olarak her şeyden önce  bir aile olduğumuzu unutmamalıyız dedi ve şunları kaydetti: Sportif başarının yakalanması için elbette uyumlu ve kolektif bir çalışma ortamı şart. Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü çalışanlarının bu konudaki tecrübeleri oldukça iyi. Bu anlamda herhangi bir sıkıntı yaşamadan Rize sporuna gerekli katkıyı sağlayacağımızı düşünüyorum. Bizden önce hizmet eden tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Devraldığımız hizmet bayrağını daha ilerilere taşıyacağımıza inanıyorum.

omer-kalkan-rize-genclik-spor-il-muduru.jpg