ROMED, Vali Yazıcı'yı 'Otizm Dostu' İlan Etti

ROMED, Vali Yazıcı'yı 'Otizm Dostu' İlan Etti
Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği (ROMED), otizmli kişilere verdiği destek ve gösterdiği hassasiyet dolayısıyla Vali Ersin Yazıcı'yı 'otizm dostu' ilan etti.

Güneysu Kızılay-Şükrü-Nurten Topçuoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri ile Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği Başkanı, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

ROMED VALİ'Yİ 'OTİZM DOSTU' İLAN ETTİ... VALİ YAZICI'YA OTİZM DOSTU PLAKETİ

Ziyarette Güneysu Kızılay-Şükrü-Nurten Topçuoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ramazan Çiçekli ve Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği (ROMED) Başkanı Resul Usta, Vali Ersin Yazıcı'ya tüm katkılarından dolayı teşekkür ederek "OTİZM DOSTU" plaketi verdi ve okul bünyesinde hazırlanan "Özel Eğitim" adlı dergiyi de sundu.

Vali Yazıcı da nazik davranışlarından dolayı çok memnun olduğunu belirterek, dergi için de tebrik etti ve "Öğrencileri, öğretmenleri ve yöneticilerimizi kutluyor, başarılarınızın devamını dilerim " dedi.

ONLARI YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ

Otizmli çocuklara sahip çıkılması gerektiğini ve onlarla empati kurmanın çok önemli olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Otistik çocuklarımıza ve ailelerine destek olmak bizim görevimizdir. Onları çok seviyoruz. Devlet olarak sosyal sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Otizm üstesinden gelinemeyecek bir sorun değil. Toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız" dedi.

guneysu-kizilay-sukru-nurten-topcuoglu-ozel-egitim-uygulama-merkezi-ogrencileri,-ogretmenleri,-idarecileri-ile-rize-otizmle-mucadele-ve-egitim-dernegi-vali-ersin-yaziciyi-makaminda-ziyaret-etti.jpg