Romed'den Bakırcı'ya Ziyaret

Romed'den Bakırcı'ya Ziyaret
Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği (ROMED) Başkanı Resul Usta, beraberindekilerle Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı ziyaret etti.

Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği (ROMED) Başkanı Resul Usta, otistik merkez öğrenci ve öğretmenleri ile Bakırcı'yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Rize'de 30'a yakın otistik çocuk olduğunu, bu çocuklar için bağımsız otistik çocuklar eğitim okulunun kurulması gerektiğini belirten Usta, bu konuda ailelere maddi ve manevi destek sağlanması için başkan Bakırcı'dan destek istedi.

Bakırcı da derneğin taleplerini belediyenin imkanlarını zorlayarak yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, ''Gönül arzu eder ki bütün insanlar sağlıklı olsun. Son seçim döneminde 12 bini aşkın konutu gezerek ailelerle bir araya geldim. Maalesef inanamayacağım bir sonuçla karşılaştım. Bizzat görerek yaşadım. Kayıtların çok üstünde engelli vatandaşımız var. Hükümetimiz de önceki dönemlere göre bu durumda olanlara daha şefkatli davranmaktadır. Biz yöneticiler durumun ciddiyetini daha geniş platformlarda konuşacağız. Vatandaşlarımız için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

romed-bakirci.jpg