ROMED'den Vali Yazıcı'ya Ziyaret‏

ROMED'den Vali Yazıcı'ya Ziyaret‏
Rize Otizmle Mücadele Derneği Başkan ve Üyeleri, Rize Valisi Ersin Yazıcı'ya ziyarette bulundu.

Rize Otizmle Mücadele Derneği (ROMED) Başkanı Resul Usta ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Otizmle mücadele derneğinin ilimizde yapacağı her türlü etkinlik ve faaliyete hem şahsım hem de devletimiz adına gerekli tüm desteği göstereceğiz. Çocuklarımız toplumuzun geleceğini oluşturacak bireyler olduğundan onlara vereceğimiz değer devletimize verdiğimiz değeri gösterecektir. Bu anlamda yapılacak olan tüm güzel çalışmaları destekliyoruz" dedi.

ROMED Başkanı Usta ise, Nisan ayının otizm mücadelede farkındalık ayı olduğunu belirterek, "25 Nisan Cumartesi günü  "2. Geleneksel Farkındalık Yürüyüşü" düzenleyeceğiz. Yürüyüşümüz Tuzcuoğlu Memişağa parkından başlayıp, sahil dolgu alanında bulunan ROMED hobi atölyesinde devam edecektir. Hobi atölyesinde stant ve oyun parkından çocuklarımıza gönüllerince eğlenecekler" diye konuştu.

Usta,  bu özel ve anlamlı günde yanında olmaları için Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı da farkındalık yürüyüşlerine davet etti.

romedden-vali-yaziciya-ziyaret-1.jpg