RTB Beş Yıldızlı Borsa Oldu

RTB Beş Yıldızlı Borsa Oldu
28 oda ve borsanın akreditasyon belgesi aldığı törende Rize Ticaret Borsası da yerini aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurul Başkanı Halim Mete’nin katılımıyla gerçekleşen 8. Dönem Oda Akreditasyon Sertifika Töreni’nde Rize Ticaret Borsası adına Akreditasyon belgesini, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Akreditasyon ve Kalite Yönetim Temsilcisi İlkay Kavalcı ve Genel Sekreter aldı.

Hisarcıklıoğlu törende yaptığı konuşmada, 28 oda ve borsanın akreditasyon belgesi aldığını, toplamda akredite oda-borsa sayısının 129’a ulaştığını ifade etti. Akredite olan oda ve borsaları 5 yıldızlı olarak tanımladığını söyleyen Hisarcıklıoğlu, ''Bugün beş yıldızlı otel müşterisine nasıl hizmet veriyorsa, 5 yıldızlı oda ve borsalar da bu kalitede hizmet verecek'' diye konuştu.

Törende, akreditasyon çalışmalarına oda ve borsaların hizmetlerinin kalitesini mükemmele ulaştırmak amacıyla başladıklarını söyleyen Mete, akreditasyon sisteminin bu hedefe varmada kullanılabilecek bir araç olduğunu ifade etti.  İlk akreditasyon çalışmalarının üzerinden 10 yıl geçtiğini, akreditasyon sisteminin başarısının, denetlemelerin sürekliliği, yeterliliği ve tarafsızlığına bağlı olduğunu sözlerine ekledi.

Törenin ardından akredite edilen 28 oda ve borsaya sertifikaları takdim edildi.

Akreditasyon belgesi alan oda ve borsalar

8. dönemde akreditasyon sertifikası alan oda ve borsalar: Adana Ticaret Borsası, Akşehir Ticaret Borsası, Ayvalık Ticaret Odası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, Develi Ticaret Odası, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (Konya), Erzurum Ticaret Borsası, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası, Ilgın Ticaret Odası,İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş Ticaret Borsası, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Borsası, Kızıltepe Ticaret Borsası, Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası, Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Ticaret Borsası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Rize Ticaret Borsası, Salihli Ticaret Borsası, Torbalı Ticaret Odası, Trabzon Ticaret Borsası, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası

rtb-bes-yildizli-borsa-oldu-1.jpg