RTB'de Meclis ve Yönetim Kadrosu Belli Oldu

RTB'de Meclis ve Yönetim Kadrosu Belli Oldu
Rize Ticaret Borsası Meclisi, bugün yapılan seçimle yeni yönetimi ve meclis başkanını, disiplin kurulunu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegelerini seçti.

RTB’de organ seçimleri tamamlandı...

10 Mayıs’ta yapılan seçimlerle belirlenen Rize Ticaret Borsası Meclisi, bugün yapılan seçimle yeni yönetimi ve meclis başkanını, disiplin kurulunu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegelerini seçti. Borsa Meclis Salonu’nda kurulan sandıklarda oy kullanan 14 meclis üyesi Rize Ticaret Borsası’nı 4 yıl yönetecek meclis ve yönetim kadrosunu belirledi.

Demokratik bir ortamda yapılan seçimde Ferhat Akgenç başkanlığında toplanan Meclis divanı oy birliğiyle Resul Okumuş’u Meclis Başkanlığına seçti.

Seçimden sonra konuşma yapan Okumuş, “Önceki başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Beni seçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu göreve layık çalışmalar yürüteceğim. Bu seçim sonuçlarının ilimize hayır getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

10 Mayısta yapılan seçimleri kazanan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan konuşmasında, “Üyelerimiz ikinci dönemde de bizi seçip, bizlere büyük bir görev vermişlerdir. Üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yeni dönemde daha çok çalışmamız gerekir. Yeni dönemde bütün üyelerimizi kapsayacak komisyonlar oluşturmayı planlıyoruz. Bu komisyonlar aracılığıyla bütün üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmayı amaçlıyoruz. Bizi buralara seçen, oy veren ya da vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum.“ dedi.

rtb’de-organ-secimleri-tamamlandi-2.jpg

Meclis Üye Listesi

Meclis Başkanı: Resul Okumuş

Meclis Başkan Yardımcısı: Mehmet Ali Altunsu

Meclis Başkan Yardımcısı: Tahsin Bereketoğlu

Meclis Üyeleri:  Mehmet Erdoğan, Turgay Turna, Avni Pınarbaş, Hasan Uzun, Muhammet Karaoğlu, Ramazan Öztürk, Muhammet Nalkıran, Ferhat Akgenç,  Sedat Abanoz, Abdurrahman İsmailoğlu, Hasan Mercan.

Yönetim Kurulu Üye Listesi

Yönetim Kurulu Başkanı: Mehmet ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Üyeleri: Hasan Uzun, Muhammet Karaoğlu, Turgay Turna, Avni Pınarbaş.

rtb’de-organ-secimleri-tamamlandi-1.jpg