RTE Üniversitesi'nden 2013 Çalıştayı

RTE Üniversitesi'nden 2013 Çalıştayı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından 2013 Proje Yılı Çalıştayı düzenleneceği bildirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda 7 Ocak 2013 Pazartesi günü 2013 Proje Yılı Çalıştayı düzenleneceği bildirildi.

Açılış konuşmaları, oturumlar, panel ve kayıtların yapılacağı çalıştay Pazartesi günü 08.30’da başlayıp 17.30’da sona erecek.

Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan,  Rize Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın açılış konuşmalarını yapacağı çalıştayda ayrıca katılmaları halinde TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, Rize Valisi Nurullah Çakır ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı açılışta birer konuşma yapacak.

Öğretim Üyesi/UOIT/Kanada TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Dinçer’in Proje Esaslı Üniversite Yaklaşımları ve Başarı Modelleri konusunda konuşma yapacağı çalıştayda diğer konuşmacılar ve konuları ise şöyle:

Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan : Türk Üniversitelerinde Sınayi Mülkiyet Haklarının Önemi,

Öğretim Üyesi/Nevada Üni., ABD, Prof. Dr. Yunus A. Çengel: Ülke Kalkınmasında Üniversitelerin Rolü,

Enerji Enst. Müdürü, TUBITAK-MAM Prof. Dr. Murat Aydın: Fikirden Ürüne Yol Haritası,

Öğretim Üyesi/Yaşar Üniversitesi Prof. Dr. Arif Hepbaşlı: Sanayi Üniversiteden Ne İstiyor?,

Araştırmacı-Sanayici/İstanbul Dr. Hasan Çep: Araştırıcı-Sanayi İlişkisi: Bir Başarı Öyküsü.

Çalıştayda ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Midilli’nin moderatörlüğünde  “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Araştırmada Nasıl Başarı Öyküsü Oluşturabilir?” adı altında bir panel gerçekleştirilecek. Saat:16.00’daki panele  TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Dinçer, Öğretim Üyesi/Nevada Üni., ABD, Prof. Dr. Yunus A. Çengel, Öğretim Üyesi/Yaşar Üniversitesi Prof. Dr. Arif Hepbaşlı, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Enerji Enst. Müdürü, TUBITAK-MAM Prof. Dr. Murat Aydın ve Araştırmacı-Sanayici Dr. Hasan Çep panelist olarak katılacak.

Çalıştay, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.