RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesinden Rize Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezine Ziyaret

RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesinden Rize Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezine Ziyaret
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2023 yılında yapmış olduğu sosyal etkinlikler kapsamında Rize Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil’in de katıldığı ziyarette, fakültenin hekim ve öğretim üyeleri tarafından bakım merkezinde bulunan tüm hastaların ağız ve diş muayeneleri yapıldı. Muayeneler sonucunda, erken teşhis ve tedavi amacıyla bazı hastalara tedavi planlamaları yapıldı. Ayrıca, hastalara ağız bakımı ve beslenme alışkanlıkları hakkında eğitim verildi.

Ziyaret, hastaların ve ailelerin büyük memnuniyetini kazandı. Hastalar, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaret ile ilgili Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil şunları söyledi: "Engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, Rize Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret ederek, bakım merkezinde bulunan hastalarımızın ağız ve diş muayenelerini yaptık. Muayeneler sonucunda, erken teşhis ve tedavi amacıyla bazı hastalarımıza tedavi planlamaları yaptık. Ayrıca, hastalara ağız bakımı ve beslenme alışkanlıkları hakkında eğitim verdik.

Ziyaretimiz sırasında, hastalarımızın ve ailelerinin büyük memnuniyetini gördük. Bu da bizleri çok mutlu etti. Bu vesile ile, Rize Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezine teşekkürlerimizi sunuyoruz."

rteu-dis-hekimligi-fakultesinden-rize-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezine-ziyaret-1-001.jpg

rteu-dis-hekimligi-fakultesinden-rize-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezine-ziyaret-2-001.jpg

rteu-dis-hekimligi-fakultesinden-rize-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezine-ziyaret-4-001.jpg

rteu-dis-hekimligi-fakultesinden-rize-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezine-ziyaret-27.jpg

rteu-dis-hekimligi-fakultesinden-rize-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezine-ziyaret-6.jpg

rteu-dis-hekimligi-fakultesinden-rize-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezine-ziyaret-25.jpg

rteu-dis-hekimligi-fakultesinden-rize-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezine-ziyaret-19.jpg

rteu-dis-hekimligi-fakultesinden-rize-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezine-ziyaret-10.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.