RTEÜ'de Erasmus Toplantısı Yapıldı

RTEÜ'de Erasmus Toplantısı Yapıldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz'ın da katılımıyla Erasmus toplantısı gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) uluslararasılaşma çerçevesinde belirlediği politikaları gerçekleştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nebi Gümüş ve Üniversitenin Dış İlişkiler Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Volkan Mutlu’nun katılımıyla Üniversitenin Senato Toplantı Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı bursu ile yurt dışında lisansüstü çalışmasını tamamlamış akademisyenlerin davet edildiği toplantıda, Üniversite Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Necmiye Tutar tarafından Erasmus faaliyetlerinin arttırılmasına yönelik bir sunum yapıldı.

Eğitim öğretim verilen programlarda yabancı dil eğitimi ağırlığını artırmak, tamamen yabancı dilde eğitim verilebilen programlar tasarlamak ve uluslararası hareket programlarını teşvik ederek öğrenci ve personel hareketliliğini artırmak amacıyla yapılan toplantıda, Rektör Yılmaz, uluslararasılaşmanın önemine değindi.

Bu tür çalışmaların üniversitenin vizyonuna katkı sağlayacağını ifade eden Rektör Yılmaz, uluslararası camiada kendinden söz ettiren bir üniversite noktasına gelebilmek için dil eğitiminin önemine vurgu yaptı.

rteude-erasmus-toplantisi-yapildi-1.jpgrteude-erasmus-toplantisi-yapildi-3.jpgrteude-erasmus-toplantisi-yapildi-4.jpgrteude-erasmus-toplantisi-yapildi-2.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.