RTEÜ Geliştirme Vakfı’nın Yeni Üyeleri Belli Oldu

RTEÜ Geliştirme Vakfı’nın Yeni Üyeleri Belli Oldu
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nda boşalan Kurucular Kurulu üyeliğine ve Mütevelli Heyet ve Denetim Kurulu Üyeliklerine seçimler yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı olağan toplantısını önceki akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirdi. Kurucular kurulu üyelerinin yanı sıra çalışma ve danışma komisyon üyeleri ile Rize milletvekillerinin de katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından gündem müzakere edildi.

Vakfın çalışmaları  hakkında  Genel Sekreter Av. Harun Mertoğlu, üniversite çalışmaları hakkında  ise Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

cumhurbaskanligi-kulliyesi,-rteu-gelistirme-vakfina-ev-sahipligi-yapti-001.jpg

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Avukat Harun Mertoğlu, Kurucular Kurulu Olağan Toplantının, Vakfın Onursal Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandığını hatırlatarak, boşalan Kurucular Kurulu üyeliğine ve Mütevelli Heyet ve Denetim Kurulu Üyeliklerine seçimlerin yapıldığını açıkladı.

Mütevelli Heyet ve Denetim Kurulunun ibrası ile Vakıf Senedinde yapılması düşünülen tekliflerin görüşülerek kabul edildiğini kaydeden Mertoğlu, Şadan Kalkavan’ın vefatı nedeni ile boşalan kurucular kurulu üyeliğine Fahri Kasırga’nın seçildiğini, ayrıca Mütevelli Heyet ve Denetim Kurulu Üyeliklerinde de seçimler yapıldığını belirterek; yapılan seçimlerle,

Mütevelli Heyet Üyeliklerine; İsmail Kahraman, Seyfullah Hacımıüftüoğlu, Hayati Yazıcı, Abdulkadir Kart, Hamdi Topçu, Harun Mertoğlu, Necmeddin Bilal Erdoğan, Mehmet Cengiz, Ersin Yazıcı, Prof. Dr. Reşat Kasap, Prof. Dr. Hüseyin Karaman,

Denetim Kurulu üyeliklerine Rahmi Metin, Mehmet Erdoğan ve Lütfullah Yılmaz’ın seçildiğini kaydetti.

Mertoğlu, toplantıda alınan kararların Üniversitemiz, İlimiz ve Ülkemiz için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

harun-mertoglu-erdogan-1.jpg