RTEÜ ile KOSGEB Rize Arasında Girişimcilik Eğitimi Protokolü İmzalandı

RTEÜ ile KOSGEB Rize Arasında Girişimcilik Eğitimi Protokolü İmzalandı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Başkanlığı (KOSGEB) Rize İl Müdürlüğü arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, KOSGEB Rize İl Müdürü Muhammet Mustafa Kurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural ve Üniversitenin Genel Sekreteri Adnan Er katıldı.

İmzalanan protokol hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, 11-14 Mayıs ve 25-28 Mayıs tarihlerinde Üniversitenin Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin düzenleneceğini ve bu eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlere KOSGEB Rize İl Müdürlüğü tarafından sertifika verileceğini belirtti. Üniversite olarak girişimcilik ve yenilik ile ilgili çalışmalara ağırlık verdiklerini vurgulayan Rektör Karaman, bu protokol çerçevesinde önümüzdeki yıllar içerisinde yine girişimcilik ile ilgili eğitim faaliyetlerinin yapılacağını söyledi. Ayrıca, bu protokoldeki amacın girişimcilik ekosisteminin büyüyüp gelişmesine katkı sağlamak olduğunu sözlerine ekleyerek protokolün hayırlı olmasını diledi.

KOSGEB Rize İl Müdürü Muhammet Mustafa Kurt ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile imzaladıkları eğitim protokolünden duyduğu memnuniyeti dile getirerek protokolün hayırlı olmasını diledi.

rteu-ile-kosgeb-rize-arasinda-girisimcilik-egitimi-protokolu-imzalandi-(1)-001.jpg

​KOSGEB’in yeni girişimcilere yönelik olarak sunduğu toplam 50 bin TL geri ödemesiz 100 bin TL geri ödemeli Girişimcilik Desteğinden faydalanmak isteyen katılımcılara yönelik olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde gerçekleştirilecek eğitimler 11-14 Mayıs (1.grup) ve 25-28 Mayıs (2.grup) tarihlerinde gerçekleştirilecek ve toplam 32 saat olan eğitime katılmak isteyen adayların 2 Mayıs tarihine kadar aşağıdaki linkten başvuru formunu doldurması gerekmektedir.

Eğitim etkinliği ve başvuru şartları için tıklayınız.

Eğitim programı için tıklayınız.

Başvuru Formu için tıklayınız.

rteu-ile-kosgeb-rize-arasinda-girisimcilik-egitimi-protokolu-imzalandi-(2).jpgrteu-ile-kosgeb-rize-arasinda-girisimcilik-egitimi-protokolu-imzalandi-(3).jpg