RTEÜ ile Spor Toto Arasında Protokol İmzalandı

RTEÜ ile Spor Toto Arasında Protokol İmzalandı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Protokol, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk tarafından imzalandı. Protokol kapsamında, RTEÜ'de spor tesislerinin yapımı, geliştirilmesi ve işletilmesi, spor faaliyetlerinin düzenlenmesi, sporcuların yetiştirilmesi ve desteklenmesi gibi alanlarda işbirliği yapılacak.

Rektör Yılmaz, protokolle ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimize spor alanında mükemmel fırsatlar sunmayı ve kampüsümüzde bir spor kültürü geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bu iş birliğinin gerçekleşmesindeki destekleri için Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak'a sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim." dedi.

Protokol kapsamında yapılması planlanan çalışmalardan bazıları şunlar: RTEÜ'de yeni spor tesisleri inşa edilmesi veya mevcut tesislerin iyileştirilmesi, spor faaliyetlerinin düzenlenmesi ve öğrencilerin bu faaliyetlere katılımının teşvik edilmesi, sporcuların yetiştirilmesi ve desteklenmesi, spor alanında bilimsel araştırmaların yapılması.

Protokolün, RTEÜ'nün spor faaliyetlerine önemli katkılar sağlayacağı ve öğrencilerin spor yapma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olacağı öngörülüyor.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-ile-genclik-ve-spor-bakanligi-spor-toto-teskilat-baskanligi-arasinda-protokol-imzalandi-1.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-ile-genclik-ve-spor-bakanligi-spor-toto-teskilat-baskanligi-arasinda-protokol-imzalandi-2.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-ile-genclik-ve-spor-bakanligi-spor-toto-teskilat-baskanligi-arasinda-protokol-imzalandi-3.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum