RTEÜ Öğretim Üyesi Alımı Yapacak

RTEÜ Öğretim Üyesi Alımı Yapacak
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Öğretim Üyesi alımı yapacağını duyurdu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’den yapılan açıklamada, üniversitenin değişik branşlarında görev yapmak üzere 5 yardımcı doçent alımı yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi için 1’er, Tıp Fakültesi için ise 3 öğretim üyesi alımı yapılacağı, alımların, Kentleşme ve Çevre Sorunları, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Göz Hastalıkları, Tıbbi Pataloji ve Fizyoloji Ana Bilim Dallarında gerçekleştirileceği ifade edildi.

Başvuruların ilanın gazetede yayımlandığı tarih olan 20 Ocak’tan itibaren 15 (onbeş) gün içinde şahsen RTEÜ Personel Daire Başkanlığına yapılacağı kaydedilen açıklamada, başvuru ile ilgili diğer bilgiler şu şekilde sıralandı:

Başvuruda İstenen Belgeler

Yardımcı Doçentler İçin

- Başvuru Formu, Ek-2 Formu, Öz Geçmiş, Mezuniyet Belgeleri, Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Askerlik Terhis (Tecil) Belgesi ve İki Adet Fotoğraf

- Ek-2 Formunun ve dosyadaki etkinlikleri içeren CD’nin de bulunduğu bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan 4 (dört) takım dosya

Genel Şartlar

- Adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen diğer koşulları sağlamaları gerekmektedir.

- Yurtdışından alınan mezuniyet belgelerinin Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

- Başvurular ilanın gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içinde şahsen Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır.
Posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Not: İlana ilişkin ayrıntılı bilgilere ve formlara http://personel.idari.erdogan.edu.tr/ adreslerinden ulaşılabilir. Ayrıca Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adaylara yapılacak yabancı dil sınavına ilişkin bilgiler http://personel.idari.erdogan.edu.tr/ adreslerinden duyurulacaktır.

rteu-ogretim-uyesi-alimi.jpg