RTEÜ Rektörü Karaman'dan Vize Sınavları Açıklaması

RTEÜ Rektörü Karaman'dan Vize Sınavları Açıklaması
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, ülke genelinde üniversitelerin 3 hafta tatil olması dolayısıyla vize sınav tarihlerinin ilerleyen günlerde YÖK tarafından alınacak kararlar doğrultusunda planlanacağını söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde yeni koronavirüs ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yeni Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılacak işleri ve alınacak önlemleri belirlemek amacıyla Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Ahmet İshak Demir ile Prof. Dr. Adnan Yılmaz ve Üniversitenin Genel Sekreteri Adnan Er başkanlığında Üniversitenin Senato Toplantı Salonunda toplantı yapıldı.

Toplantıya; Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Müdürleri, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Sekreterleri, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili katıldı.

Rektör Karaman, ülkemizde görülen yeni koronavirüs ile mücadele kapsamında devletimizin almış olduğu tedbirlere değinerek üniversitede eğitim-öğretime verilen üç haftalık arada yapılması gereken ders telafilerinin ve vize sınavları tarihlerinin ilerleyen günlerde YÖK tarafından alınacak kararlar doğrultusunda planlanacağını söyledi.

rteude-yeni-koronavirus-ile-ilgili-bilgilendirme-toplantisi-yapildi-(4).jpgrteude-yeni-koronavirus-ile-ilgili-bilgilendirme-toplantisi-yapildi-(3).jpgrteude-yeni-koronavirus-ile-ilgili-bilgilendirme-toplantisi-yapildi-(2).jpgrteude-yeni-koronavirus-ile-ilgili-bilgilendirme-toplantisi-yapildi-(1).jpg