RTEÜ Rektörü'nden Üniversitelilere Çağrı

RTEÜ Rektörü'nden Üniversitelilere Çağrı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, üniversite sınavını kazanan üniversite öğrenci adaylarına çağrıda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, üniversite sınavında başarılı olup öğrenim göreceği üniversiteyi seçecek olan öğrencilere yönelik bir mesaj yayımladı. Rektör Yılmaz, mesajında, üniversite sınavında başarılı olan öğrencileri tebrik ederek, eğitim alınacak üniversiteyi seçmenin üniversite sınavını kazanmak kadar önemli olduğunu kaydetti.

Yılmaz mesajında, “Yorucu bir hazırlık maratonunun ardından girdiğiniz üniversite sınavında, göstermiş olduğunuz başarı dolayısıyla sizleri tebrik ediyorum. Şimdi ise geleceğinizin şekilleneceği bir karar aşamasındasınız. Kuşkusuz eğitim alacağınız üniversiteyi seçmek, üniversite sınavını başarmak kadar önem taşıyor.” dedi.

Türkiye’nin en genç üniversitelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin hızla yükselen kaliteli eğitim imkânları, donanımı, dinamik yapısı ile dikkat çeken bir üniversite olduğuna vurgu yapan Rektör Yılmaz, RTEÜ’nün bünyesinde eğitim gören öğrencilerin her açıdan hayata daha iyi hazırlanmaları için büyük çaba harcadığını ifade etti.

Yılmaz, yarınlarını garanti altına almak isteyen öğrencilerin tercihlerinin Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olması gerektiğini kaydettiği mesajında ayrıca şunları kaydetti: Sevgili öğrenciler, doğal güzelliklere Karadeniz’in engin mavisinin eşlik ettiği bir ortamda eğitim görmek ister misiniz? O halde sizleri bekliyoruz. Yarınlarını garanti altına almak isteyen kıymetli gençler, tercihiniz Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olsun. Sevgilerimle.