RTEÜ Rektörü'nden Yalanlama

RTEÜ Rektörü'nden Yalanlama
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'dan yalanlama...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, olay53'te yer alan "RTEÜ'ye 3 Rektör Yardımcısı, 1 Dekan Atandı" haberinin ardından bazı basın organlarında yer alan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ın açıklama yaptığına dair "Rektör köpürdü, RTEÜ'de köstebek aranıyor" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve kendisinin böyle bir açıklamada bulunmadığını kaydetti.

Konu hakkında olay53 haber muhabirimize açıklamada bulunan Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektörlük görevine atandıktan sonra olay53 dışında hiçbir basın yayın organına demeç vermediği ifade ederek kendi ağzından çıkmış gibi bazı basın organlarında yer alan haberlerin yalan olduğunu söyledi.

Rektör Karaman olay53'e yaptığı açıklamada, "Göreve atandıktan sonra ilk ve tek açıklamamı olay53'e yaptım. Onun dışında hiçbir basın yayın organına açıklamada bulunmadım. Benim adımı kullanarak o sözleri ben söylemiş gibi gösterilerek basında yer alan haberlerin gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Bu göreve atandıktan sonra bugüne kadar olay53 dışında hiçbir basın yayın organına demeç vermedim. Basında o şekilde yer alan haberler yalandır." dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ
RTEÜ'ye 3 Rektör Yardımcısı, 1 Dekan Atandı