RTEÜ Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Başvuruları Başladı

RTEÜ Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Başvuruları Başladı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenci alımları için Özel Yetenek Sınavı başvuruları başladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği Programına 51’er olmak üzere toplam 102 öğrenci alımı gerçekleştirecek.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği Programlarına 40’ar normal aday ve 6’şar milli sporcu ile 5’er yabancı uyruklu olmak üzere 51’er olmak üzere toplamda 102 aday öğrenci alımı yapılacak. Antrenörlük Eğitimi ve Rekreasyon Bölümlerine ise ilerleyen yıllarda öğrenci yapılması planlanıyor.

Bugün başlayan başvurular 30 Temmuz’da sona erecek.

1 Ağustos’ta sınava girecek adayların listesi ilan edilecek olup 2 ve 3 Ağustos’ta sınav gerçekleştirilecek. Asil ve yedek liste ise 4-7 Ağustos tarihlerinde ilan edilecek.

Özel yetenek sınavına başvurular online olarak yapılıyor.

2023-2024 Özel Yetenek Sınavı İlan Metni İçin TIKLAYINIZ
2023-2024 Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu İçin TIKLAYINIZ

2023-2024 Özel Yetenek Sınavı Başvuru Bilgi Sistemi İçin TIKLAYINIZ

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum