RTEÜ TEKNOFEST’ten Ödülle Döndü

RTEÜ TEKNOFEST’ten Ödülle Döndü
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Ankara'da düzenlenen milli teknoloji ürünlerinin sergilendiği dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'ten ödülle döndü.

TEKNOFEST Ankara festivalinde düzenlenen yarışmalar çerçevesinde, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Kenan Kanburoğlu, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ersen Beyatlı, Dr. Öğr. Üyesi Yiğit Mahmutoğlu ile öğrenciler Muhammet Sergen Yılmaz, Adnan Kocatürk ve Ömer Ergin’den oluşan Rise Teknoloji – Simclever Takımı, Teknofest Girişim Yarışması; Eğitim Teknolojileri Hızlandırma Kategorisi’nde en iyi girişim ödülü aldı.

RTEÜ ortaklığında kurulmuş olan Dijitalpark Teknokent Anonim Şirketi tarafından desteklenen ön kuluçka girişimcisi İbrahim Ercankal ise Ulaşım ve Mobilite Teknolojileri Hızlandırma Kategorisi’nde birinci seçildi.

Rektörlükten yapılan açıklamada, “Öğretim üyelerimizi, öğrencilerimizi ve girişimcimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-teknofestten-odulle-dondu-1.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-teknofestten-odulle-dondu-2.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.