RTEÜBAT`tan Ulusal Acil Tıp Kongresi

RTEÜBAT`tan Ulusal Acil Tıp Kongresi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (RTEÜBAT) tarafından Rize`de bir ilk gerçekleştiriliyor. 1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi 15-17 Mayıs`ta üniversitenin Kültür Merkezinde yapılacak.

Acil tıp alanında 9 ayrı panel ve çok sayıda çalıştay düzenlenecek kongrede akademik danışmanlığı Prof.Dr. Engin Dursun, Prof.Dr. Adile Berna Dursun, Prof. Dr. Şahin Bozok ve Yrd.Doç.Dr. Özlem Bilir yapacak.

RTEÜBAT`tan yapılan açıklamada, "Unutulmaz bir kongrenin bizleri beklediğini söylemek çok yanlış olmayacaktır. Açıkçası ezber bozan farklı bir kongreye hazır olduğunuzu umuyoruz. Son derece zengin hazırlanmış bilimsel programıyla acil tıbbın tüm ayrıntılarına elimizden geldiğince yer verildi. Kongremiz öğrenci arkadaşlarımızın ve fakültemiz öğretim üyelerinin özgün sunumlarını, çalıştaylarını, panel tartışmalarını katılımcılara farklı bir anlayışla sunacaktır. Zaman tüm insanlar için modern çağın en değerli kavramlarından birisidir. Zamanı algılama biçimimiz ve fiziksel zaman tanımı arasında daima fark vardır ve acil tıp biliminde bu kavram temel oluşturmaktadır."

Kongreye 6 profesör, 9 doçent doktor, 10 yardımcı doçent, çok sayıda görevlinin yanı sıra toplamda 500 tıp öğrencisinin katılacağı, adli tıp alanında Prof. Dr. Ahmet Nezih Kök tarafından konferans verilecek.

rteubat`tan-ulusal-acil-tip-kongresi2.jpg