RTEÜ’de 3. Rektör Yardımcısı ile 1 Enstitü ve 1 Yüksekokul Müdürü Belli Oldu

RTEÜ’de 3. Rektör Yardımcısı ile 1 Enstitü ve 1 Yüksekokul Müdürü Belli Oldu
RTEÜ’nün 3. Rektör Yardımcısı ile Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü belli oldu.

Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural ile Prof. Dr. Orhan Karslı’dan sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi RTEÜ'nün 3. Rektör Yardımcısı geçtiğimiz dönemde de bu görevi sürdüren Prof. Dr. Hasan Efe oldu. RTEÜ'de ayrıca Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü ile Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne de atama yapıldı.

Geçen hafta içerisinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural ile Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Karslı’yı rektör yardımcılığına atayan RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, geçtiğimiz yıl da da aynı görevde bulunan Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Efe’yi 3. Rektör Yardımcısı olarak atadı.

Rektör Karaman, ayrıca, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalı Temel İslam Bilimleri Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şevket Topal’ı,  Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Rıza Sandalcılar’ı atadı.

hasan-efe-ali-riza-sandalcilar-sevket-topal.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

RTEÜ’de Rektör Yardımcısı ve Müdür Ataması Yapıldı