RTEÜ'de Öğrenci Toplulukları Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

RTEÜ'de Öğrenci Toplulukları Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'de "2023-2024 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

RTEÜ Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mete Avcı, Prof. Dr. Nebi Gümüş, Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Mustafa Çakır, akademisyenler, topluluk akademik danışmanları ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda, SKS Daire Başkanı Mustafa Çakır, üniversite bünyesindeki öğrenci toplulukları ile ilgili genel bir konuşma yaparak, aktif olan öğrenci topluluklarının gerçekleştirdikleri faaliyetlerle gerek öğrencilere gerek üniversiteye pozitif anlamda katkı sağladıklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak öğrenci topluluklarınca düzenlenecek etkinliklere önem verdiklerini belirterek, topluluklara her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Rektör Yılmaz ayrıca, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu yılda, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin daha fazla gerçekleştirileceğini söyledi.

Öğrenciler ve akademik danışmanları da bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan söz ederek, etkinliklerin gerçekleştirilmesi noktasında üniversiteden talep ve beklentilerini dile getirdi.

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-1.jpg

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-2.jpg

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-3.jpg

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-4.jpg

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-5.jpg

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-6.jpg

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-7.jpg

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-8.jpg

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-9.jpg

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-10.jpg

rteude-ogrenci-topluluklari-koordinasyon-toplantisi-gerceklestirildi-11.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.