RTEÜ’den 7 Bölüm İçin “Staj ve Staj Sonrası İşe Alım Protokolü”

RTEÜ’den 7 Bölüm İçin “Staj ve Staj Sonrası İşe Alım Protokolü”
RTEÜ, RTEÜMEZUNDER ve Kuzuoğlu Grup A.Ş. arasında imzalanan “Staj ve Staj Sonrası İşe Alım Protokolü” ile üniversitenin 7 bölümün öğrencileri, öğrenim süresince staj ve mezuniyet sonrasında istihdam edilme imkânı elde edecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezunlar Derneği (RTEÜMEZUNDER) ve Kuzuoğlu Grup A.Ş. arasında imzalanan “Staj ve Staj Sonrası İşe Alım Protokolü” ile üniversitenin 7 bölümün öğrencileri, öğrenim süresince staj ve mezuniyet sonrasında istihdam edilme imkânı elde edecek.

Protokolle, RTEÜ’nün Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Su Ürünleri Mühendisliği, Turizm İşletmeciliği, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Finans ve Bankacılık lisans bölümleri ve Su Altı Teknolojisi ile İklimlendirme ve Soğutma ön lisans programları öğrencileri, Kuzuoğlu Grup A.Ş. bünyesinde staj yapma hakkına sahip olacaklar. Staj süresince öğrenciler, teorik bilgilerini uygulamaya dökerek mesleki deneyim kazanacaklar.

Mezuniyet sonrasında ise staj dönemindeki performansları ve başarı durumlarına göre öğrencilere, Kuzuoğlu Grup A.Ş. bünyesinde iş imkânı sunulacak. Bu sayede öğrenciler, iş hayatına daha erken uyum sağlayarak mesleki kariyerlerine hızlı bir başlangıç yapma şansı yakalayacaklar.

Protokollü imzalayan Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, “Bu protokol, üniversitemiz öğrencilerinin iş hayatına hazırlanması ve mezuniyet sonrasında istihdam edilmeleri açısından önemli bir adımdır. Kuzuoğlu Grup A.Ş.’nin bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kuzuoğlu Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kuzuoğlu ise, “Ülkemizin geleceği olan gençlerin istihdam edilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu protokol ile üniversitemiz öğrencilerine staj ve iş imkânı sunarak, onların mesleki kariyerlerine destek olmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Doç. Dr. Abdulmuttalip Pilatin ise, protokolün üniversite ve mezunlar arasındaki iş birliğini güçlendireceğini kaydederek, “Bu protokol ile mezunlarımız, iş hayatına daha hızlı ve kolay bir şekilde adapte olabilecekler. Mezunlarımızın istihdam edilme oranlarının artacağına inanıyoruz.” dedi.

rteuden-7-bolum-icin-staj-ve-staj-sonrasi-ise-alim-protokolu-1.jpg

rteuden-7-bolum-icin-staj-ve-staj-sonrasi-ise-alim-protokolu-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum