RTEÜ’den İsmail Kahraman’a Fahri Doktora Ünvanı

RTEÜ’den İsmail Kahraman’a Fahri Doktora Ünvanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosu tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi ve Mütevelli Heyeti Eski Başkanı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a Fahri Doktora ünvanı verilecek.

Bu yıl kuruluşunun 10. Yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) kutlama programı çerçevesinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi ve Mütevelli Heyeti Eski Başkanı, İstanbul Milletvekili TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a Fahri Doktora ünvanı verecek.

Kahraman’a Fahri Doktora ünvanı, 20 Mart 2016 Pazar günü RTEÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek 10. Yıl Etkinlik Programında verilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosu, RTEÜ’nün 2012-2013 Akademik Yılının açılış  programında da dönemin Başbakanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Fahri Doktora ünvanı vermişti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Bakanlar Kurulu'nun 2006 yılı içerisinde aldığı bir kararla bağlı olduğu Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden ayrılarak Rize Üniversitesi adıyla kurulmuş, 11.04.2012 tarih ve 28261 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 6287 Sayılı Kanun ile ismi "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi" şeklinde değiştirilmişti.