RTEÜ’den Öğrencilere Duyuru

RTEÜ’den Öğrencilere Duyuru
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) YÖK’ün bugün almış olduğu “5-9 Haziran 2015 günlerine ders veya sınav konulmaması, konulmuşsa sınav takviminin buna göre değiştirilmesi” kararının ardından duyuruda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğünce yapılan duyuruda  Haziran Cuma günü yapılacak olan yarıyıl sonu sınavların tarihlerinin değiştirildiği bildirilerek, tarihi ve saati değişen derslerin yeni sınav tarihleri ile ilgili duyurusunun fakülte ve yüksekokullar tarafından yapılacağı kaydedildi.

İŞTE RTEÜ REKTÖRLÜĞÜ'NÜN O DUYURUSU:

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 29.05.2015 tarih ve 73112577/1212 sayılı kararı gereği "Öğrencilerin kendi memleketlerinde anayasal ve demokratik seçime katılma haklarını kullanabilmeleri için 5-9 Haziran 2015 günlerine ders veya sınav konulmaması, konulmuşsa sınav takviminin buna göre değiştirilmesi" istenmektedir. Bu karar doğrultusunda Üniversitemizde yürütülmekte olan Bahar Yarıyıl Sonu Sınavları ile ilgili olarak aşağıda belirlenen esaslar uygulanacaktır.

1- Üniversitemizin tüm birimlerinde 05.06.2015 Cuma günü yapılacağı duyurulmuş olan yarıyıl sonu sınavların tarihleri değiştirilmiştir.

2- Tarihi ve saati değişen derslerin yeni sınavların tarihleri ile ilgili duyuru Fakülte ve Yüksekokullarımız tarafından yapılacaktır.
3- Bütünleme sınav takviminde herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.

4- Öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için bu tarihlere dikkat etmeleri ve belirlenen yeni sınav tarihi ve saatine göre sınavlara girmeleri önem arz etmektedir.