RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tabak'tan İlginç Destek!

RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tabak'tan İlginç Destek!
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüsrev Tabak, LGBT'yi destekleyen twit attı. Tabak, daha sonra destek twitini sildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüsrev Tabak, sosyal medya hesabından LGBTİ sapkınlarına destek verdi. AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK üyesi Kadir Ali Çelik, Doç. Dr. Tabak’a sosyal medyadan “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde bu zihniyete sahip kişilerin eğitim vermesine şiddetle karşıyız” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüsrev Tabak, sosyal medyadan LGBTİ mesajı içeren ve daha sonra sildiği paylaşımında, “Cinsel yönelime ve cinsiyet kimliğine dayalı ayrımcılıkla mücadele bir insan onuru mücadelesidir. Cinsel eşitlik, otonomi ve özgürlük bir insan hakkıdır.” ifadelerine yer verdi.

Doç. Dr. Tabak, paylaşımında ayrıca her yıl Haziran ayının son haftasında düzenlenen sözde “Onur Haftası” ile gurur duyduğunu belirten “Pride2021” etiketine ve LGBT’nin de sembolünü oluşturan gökkuşağı renklerine yer verdi.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-iktisadi-ve-idari-bilimler-fakultesi-uluslararasi-iliskiler-bolumu-ogretim-uyesi-doc-dr-husrev-tabak-lgbtye-destek-paylasiminda-bulundu.jpg

AK PARTİ GENEL MERKEZ MKYK ÜYESİ ÇELİK’TEN SERT TEPKİ

Bir önceki dönem AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı olan AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK üyesi Kadir Ali Çelik, sosyal medya hesabından Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüsrev Tabak’a sert tepkide bulunarak sapkın düşüncedeki Tabak’ın ve aynı zihniyetteki kişilerin üniversite çatısı altında bulunmasına şiddetle karşı olduğunu dile getirdi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK üyesi Çelik, paylaşımında, “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde bu zihniyete sahip kişilerin eğitim vermesine şiddetle karşıyız. Bu sapık düşüncenin öğrenci kardeşlerimize zehrini enjekte etmemesi için gereken cezanın verilmesi konusunda sonuna kadar takipçi olacağız!” ifadelerine yer verdi.

ak-parti-genclik-kollari-genel-merkez-mkyk-uyesi-kadir-ali-celikten-lgbt-paylasiminda-bulunan-doc-dr-husrev-tabaka-tepki.jpg

rize-karadeniz-ofset-2-044.jpg