RTEÜ'ye 3. Rektör Yardımcısı Atanmayacak

RTEÜ'ye 3. Rektör Yardımcısı Atanmayacak
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne 3. rektör yardımcısının atanmayacağı öğrenildi.

Prof. Dr. Osman Karamustafa ve Prof. Dr. İbrahim Yerebakan’ın geçtiğimiz hafta içinde görevlerinden alınmasıyla Rektör Yardımcısı sayısı bire düşen, akabinde dün RTEÜ İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nebi Gümüş’ün Rektör Yardımcısı olarak atanmasıyla Rektör Yardımcısı sayısı 2’ye yükselen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne 3. bir rektör yardımcısının atanmayacağı öğrenildi.

olay53 haber muhabirimizin edindiği bilgiye göre RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, 2013-2014 eğitim öğretim sezonunda 2 rektör yardımcısı ile hizmete devam edecek. Rektör Yılmaz’ın 3. Rektör Yardımcısını 2014-2015 Eğitim Öğretim döneminde atayacabileceği öğrenildi.

Prof. Dr. Osman Karamustafa ve Prof. Dr. İbrahim Yerebakan’ın görevden alınmasıyla Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli'nin tek kalmasıyla Prof. Dr. Nebi Gümüş Rektör Yardımcısı olarak atanmış ve RTEÜ'deki Rektör Yardımcısı sayısı 2'ye yükselmişti.

RTEÜ’de, önceki gün rektör yardımcılığına atanan Prof. Dr. Nebi Gümüş’e bugün beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli, Üniversite Genel Sekreteri Ali Rıza Köroğlu ve Rektör Başdanışmanı Doç. Dr. Ahmet İshak Demir ile tebrik ziyaretinde bulunan Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın, bu ziyarette, yeni döneme 2 rektör yardımcısı ile devam edeceğini söylediği öğrenildi.

Rektör Yılmaz’ın, 3. Rektör Yardımcısı atamasını 2015 yılında gerçekleşecek RTEÜ Rektörlük seçimi öncesinde yapabileceği bilgisine ulaşıldı.